Login form

Search

Календар

«  June 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Гласање

Како ви се допаѓа веб саитот?
Total of answers: 2

Наши пријатели

 • ВЕБ ДИЗЈАН
   МАИЛ МАРКЕТИНГ


  Statistics


  Total online: 1
  Guests: 1
  Users: 0

  Интернационални агенции

                

  Организација:  Асоцијација за стоматолошка едукација на Европа

   Држава: Европска Унија                        линк до веб страна

   

   

   

  Организација:  Фонд за здравствено осигурување на Македонија

  Држава: Македонија                                линк до веб страна

   

   

   

  Организација:  Светска стоматолошка федерација

  Држава: Интернационално                      линк до веб страна

   

   

  Организација:  Светска здравствена организација

  Држава: Интернационално                      линк до веб страна

   

  Едукативни институции

   

   

  Организација:  Стоматолошки факултет - Сараево

  Држава: БиХ                                           линк до веб страна

   

   

  Организација:  Универзитет во Ниш - Интегрирани студии за Стоматологија

  Држава: Србија                                       линк до веб страна      

               

   

  Организација:  Стоматолошки факултет - Скопје

  Држава: Македонија                              линк до веб страна

   

   

   

  Организација:  Универзитет во Сплит - Интегрирани студии по Стоматологија

  Држава: Хрватска                                 линк до веб страна

   

   

   Организација:  Стоматолошки факултет - Загреб

  Држава: Хрватска                                 линк до веб страна

  Професионални асоцијации

   

   

   Организација:  Бугарска стоматолошка асоцијација

      Држава: Бугарија         линк до веб страна

   

   

   Организација:  Чешка стоматолошка асоцијација

  Држава: Чешка                 линк до веб страна

   

   

  Организација:  Руска стоматолошка асоцијација

  Држава: Русија                       линк до веб страна

   

  Организација:  Грчка стоматолошка асоцијација

  Држава: Грција               линк до веб страна

   

   

  Организација:  Ирска стоматолошка асоцијација

  Држава: Ирска               линк до веб страна

   

   

  Организација:  Италијанска стоматолошка асоцијација

  Држава: Италија                  линк до веб страна

   

  Организација:  Француска стоматолошка асоцијација

  Држава: Франција             линк до веб страна

   

   

  Организација:  Германска стоматолошка асоцијација

  Држава: Германија      линк до веб страна

   

   

   

   

  Организација:  Грчко стоматолошко друштво

  Држава: Грција         линк до веб страна

   

   

   

  Организација:  Израелска стоматолошка асоцијација

  Држава: Израел                   линк до веб страна

   

   

  Организација:  Канадска стоматолошка асоцијација

  Држава: Канада                    линк до веб страна

   

   

  Организација:  Турска стоматолошка асоцијација

  Држава: Турција      линк до веб страна

   

   

   

  Организација:  Американска стоматолошка асоцијација

  Држава: САД                линк до веб страна

   

  Организација:  Македонско стоматолошко друштво

  Држава: Македонија   линк до веб страна